Hvad er spraytan?

Bliv naturlig brun uden skadelige UV-stråler​

Spraytan er en airbrush behandling som udføres professionelt af en uddannet spraytan behandler. Spraytan giver din hud en flot og naturlig glød uden skjolder.

​​

Farven gør dig flot og naturligt brun med det samme, giver masser af fugt og udligner samtidig små uregelmæssigheder i huden som fx små karsprængninger og pigmentforandringer.

​​

Produktet er helt naturligt og indeholder kun de bedste økologiske ingredienser, samt er fri for parfume-, duft- og hormonforstyrrende stoffer. Det aktive virkestof som giver farven er DHA, et naturligt sukkerstof, der farver de øverste døde hudceller.

Før behandlingen

For et optimalt resultat anbefaler vi at skrubbe huden godt inden du kommer.


Det vil fjerne døde hudceller og gøre din hud klar og frisk til at tage imod farve.


På behandlingsdagen er det vigtigt, at du ikke smører dig ind i bodylotion, benytter deodorant, parfume eller makeup, da huden derfor ikke vil tage så godt imod farve.


Hvis du kommer direkte efter arbejde er det selvfølgelig forståeligt, hvis du har haft dagcreme og/eller make-up på.


Behandlingen foregår ved, at krop og ansigt bliver forstøvet med tanning airbrush. Det føles som et let køligt vindpust og vi guider dig i hvordan du skal stå.

Du bestemmer selv om du vil beholde undertøj på, dog skal det være i mørke farver, da en hvid farve vil tage imod farve. Sammen finder vi ud af hvilken farve der passer bedst til dig.

Vi har 4 forskellige nuancer at vælge imellem

Alle med en oliven tone, der ikke udvikler sig gulligt/orange. Der vil ligge sig en flot guidefarve på huden, som går af når du bader. Sukkerstoffet vil samtidig udvikle sig langsomt på huden.

Farve intensiteterne kan variere lidt alt efter hvilken grundtone din egen hud har. Jo mørkere din egen hud er desto mere vil du typisk tage imod.

Pris

Spraytan (hel krop)

250,-​

​Efter behandlingen

Lige efter behandlingen kan spray-farven smitte lidt af indtil du har været i bad, og vi anbefaler derfor, at du kommer i mørkt og løst tøj.

Vent 6-8 timer med at gå i bad efter en behandling. Overskudsfarven går af første gang du bader. Vask dig forsigtigt og dup let med håndklæde.

Holdbarheden er individuel afhængig af din hudtype, og pigmentet i huden, men farven holder mellem 6 og 8 dage. Holdbarheden ved spraytan kommer også meget an på forskellige faktorer som badevaner, træning, sved, kropspleje osv.

Det anbefales at smøre sin krop med en god fugtighedscreme for at bevare fugt og farve i huden.​

​Se flere billeder på vores Instagram 

@marcolino_beauty & by_milla_beauty

Kontakt​

Negletekniker

Telefon: 50 90 80 60

E-mai: isabella@marcolinobeauty.dk

7_facebook-46_instagram-4

Vippetekniker

Telefon: 21 69 60 83

E-mail:  info@bymilla.dk

7_facebook-4  6_instagram-4

Firmaoplysninger​

Marcolino Beauty

CVR: 43028332 


Lashes by Milla

CVR. 35101195

Sudergade 24, 3000 Helsingør

Klik her for rutevejledning

Åbningstider​

Mandag​

09.00 - 16.00

Tirsdag

09.00 - 19.00

Onsdag

09.00 - 15.00

Torsdag

09.00 - 19.00

Fredag

09.00 - 17.00

Lørdag - Søndag

Lukket