Om Marcolino beauty

Læs mere om mig og min salon.

Mit navn er Isabella, og jeg er indehaver
af Marcolino beauty​

Jeg er 22 år og bor i Hornbæk med min mand og søn. Marcolino beauty er en nyopstartet klinik, som har fokus på velvære, skønhed og hvor du som kunde altid vil føle dig tryg og tilpas. Jeg startede min karriere som negleteknikker i 2020 hos CND og ønskede i 2021 at blive selvstændig, hvilket var et ønske som gik i opfyldelse.

Jeg elsker mit fag, hvor jeg kan udleve min kreativitet i mit professionelle virke og hvor kun fantasien kan sætte grænser.

Jeg står altid til rådighed for spørgsmål, så hold dig endelig ikke tilbage med at kontakte mig. Hos Marcolino beauty kan vi finde den helt rigtige behandling, som vil passe til netop dig og dine behov. 

​Jeg har fået ny kolega som laver kosmetologbehandling i klinikken:

​Om Beauty by Wellendorf

Jeg hedder Andrea, jeg er 23 å r & startede min karriere inden for skønhedsbranchen, i slutningen af 2020. Jeg er uddannet vippe & brynstylist samt kosmetolog med speciale i hudpleje. 

Jeg afsluttede min uddannelse som kosmetolog, med et brændende ønske om, at hudpleje skal være nemt og funktionelt for alle. Du vil derfor opleve at hos mig vil dine ønsker stå højest på prioritetslisten. Og at vi sammen vil lægge en realistisk funktionel plan for, hvordan vi bedst muligt få dine ønskede resultater. Samt hvordan vi kan få tilpassede en hjemmepleje, der vil passe ind i dit liv. 

Helt enkelt skal hudpleje være en dejlig selvforkælelse & ikke et stressende element i vores hverdag.

​Se flere billeder på min Instagram @marcolino_beauty

7_facebook-4  6_instagram-4

Kontakt​

Firmaoplysninger​

Marcolino Beauty

CVR: 43028332

Sudergade 24, 3000 Helsingør

Klik her for rutevejledning

Åbningstider​

Mandag​

09.00 - 16.00

Tirsdag - onsdag

09.00 - 15.00

Torsdag

09.00 - 19.00

Fredag

09.00 - 17.00

Lørdag - Søndag

Lukket